Volg_ons_op_Facebook.jpgVolg_ons_op_Instagram.jpg

Powered by:

SIMPEL-logo-RGB.jpg

Wil je net zo goed worden als Josine, Sam, Maddie of David?

Hebben jullie ook zo genoten van het EK 2017?
Voor Martijn was het dit jaar heel bijzonder: maar liefst
4 van 'zijn' goalies stonden in de finale: Josine Koning, Sam van der Ven, Aishling D'Hooge en Maddie Hinch. En natuurlijk keepten David Harte en Quico Cortés ook de sterren van de hemel.

Wil jij ook trainen zoals zij de training van Martijn krijgen? Ben jij een hockeykeeper vanaf 10 jaar of ouder? Slaap je het liefst met je legguards aan? En vind jij het heerlijk om bezweet van het veld te stappen na een uitdagende keeperstraining?

Dan is de Drijver Goalie Academy wat voor jou! Op welk niveau en bij welke club je speelt, dat maakt niet uit. Als je maar de ambitie hebt om jezelf te verbeteren.

Foto_Homepage.jpg

Eerste les gratis!

Schrijf je in voor 18 september 2017 en ontvang de eerste les gratis! Je krijgt maar liefst 25 trainingen, waarvan 2 zaaltrainingen! Bovendien krijg je bij inschrijving voor een volledig seizoen ook het unieke Drijver Goalieshirt van OBO cadeau. Inschrijven kan via deze pagina.

De Drijver Goalie Academy geeft jeugdtraining op de volgende: HGC (Wassenaar), Kampong (Utrecht), Pinoké (Amsterdam) en De Terriërs (Heiloo).

Voor keepers én clubs. Kom kennismaken!

Wil je als jeugdkeeper ervaren hoe het is om bij de Drijver Goalie Academy te trainen? Wilt u als club weten wat u van de Drijver Goalie Academy mag verwachten? Neem dan een voorproefje op een van onze locaties.
Klik op Proeftraining voor meer informatie.