Volg_ons_op_Facebook.jpgVolg_ons_op_Instagram.jpg

Powered by:

SIMPEL-logo-RGB.jpg

Doe mee: gratis proeftraining

2015-ks-_N7P3683.jpg

Kom bij ons bikkelen, buffelen
en vooral...beter worden

Wil je als jeugdkeeper ervaren hoe het is om bij de Drijver Goalie Academy te trainen? Wilt u als club weten wat u van de Drijver Goalie Academy mag verwachten? Neem dan een gratis voorproefje.

Alle keepers van 10 (D) t/m 18 jaar zijn van harte welkom voor een proeftraining van 1 uur op een van onze trainingslocaties. Kom eens langs bij HGC (Wassenaar), Kampong (Utrecht), Pinoké (Amsterdam) of De Terriërs (Heiloo). Trainers, bestuurs- en commisieleden van clubs zijn natuurlijk ook uitgenodigd om een kijkje te komen nemen!

Inschrijven

Wil je een keer gratis meedoen met een van onze te gekke goalietrainingen op jouw niveau? Schrijf je dan in via onderstaand formulier. Het is wel belangrijk dat je de tijd kiest die bij jouw elftal hoort, in verband met het niveau van de training. Vul zelf ook even een voorkeursdatum in wanneer je wilt komen, minimaal één week van tevoren aanmelden. Je ontvangt via de mail een bevestiging als je kunt meetrainen.


Bij het versturen van het aanmeldformulier verklaar je dat je bekend bent en akkoord gaat met de voorwaarden van de Drijver Goalie Academy. Deze voorwaarden vind je hier.