Gastenboek

Tristan van den Berg, Hisalis, JD2

Ik heb ontzettend veel geleerd. De trainingen waren uitdagend, vermoeiend en heel erg leuk. Volgend seizoen ben ik er weer bij!

Laura, MD2

Zonder de aanwijzingen van Martijn en de andere trainers had ik nooit zo kunnen keepen als nu in de zaal. Het waren leuke en leerzame trainingen! Tot volgend jaar in de zaal!

Martijn Meima, Deventer Hockeyvereniging

Martijn verzorgt al twee jaar samen met Hans van Haloks een keeperstraining bij ons op de club.
Het enthousiasme en kennis van zaken zorgen ervoor dat de keepers erg blij zijn en veel bijleren.

Félinn Elenbaas, Pinoké MC2

Ik zie duidelijk dat ik vooruit ben gegaan technisch, maar dat is niet het enige ik heb ook geleerd hoe ik mijn team het beste kan aansturen. Ik ben daar heel blij mee. Ik hoop dus zeker dat ik volgend jaar weer training heb van Martijn.

Cody Hassing, Greensborough Hockey Club, Melbourne Australia

Would like to thank you for having Cody and was nice to actually meet you.

Cody has come back with a very positive attitude and you can see the difference in him and his playing. He has a very high regard for you. His club is messing him about a little bit, he said he is playing his games for the team,for Martijn and himself.

He played his first game since being back yesterday and they won, he did some amazing saves and so many people commented on him.
He started coaching at his club last week and made it clear to them that he would only coach if he can coach the way he learnt with you,they are happy for him to coach how he wants to.

Cody wore your orange goalie smock for his game in preference to his club one and he is very proud to wear it,he speaks very highly of you to those asking about his experience in Amsterdam.

I can't thank you enough for giving him this experience,he says he wants to go back next year if you will have him.

Again Thank you.

Helen

Morris Verhoeven, MHC Voorhout JD1

Dit was mijn eerste jaar bij deze trainingen en ik heb veel geleerd, zowel bij het duiken en uitlopen en ook het veel sneller weer reageren op de volgende bal.
Maar het was ook erg leuk, leuk team, leuke gekke trainers.
Kan niet wachten tot ik weer met jullie kan trainen!

Max Koops - gepensioneerd speldocent, oud-hockeycoach en inspirator, AMHC Pinoké

Wie Martijn Drijver heeft zien lesgeven, specifieke trainingen met en voor hockeydoelverdedigers, zowel jeugdigen als toppers, raakt in vervoering! Wat een deskundigheid en een variatie in oefensituaties! Wat een drive en wat een bezieling om de kwaliteiten van al die keepers in een prachtige ambiance te ontwikkelen! Een feest om daarvan te mogen genieten!

Marije, Alecto MA1

Dit was voor mij nu het tweede zaalseizoen bij de goalie academie en ik vond het weer even leuk als vorig jaar!

Je techniek bijhouden in de zaal, net iets vaker en vooral specifieker trainen in de zaal is voor keepers een echte must. Op de trainingen heb ik vooral geleerd hoe je rustig moet blijven in drukke situaties en hoe je de technieken (die je eventueel al beheerst) goed kan toepassen in verschillende situaties. Keuze momenten, duiken, blokken, wachten tot de bal is uitgestuiterd (haha), corners... Alles is aan bod gekomen en gezelligheid was ook weer niet te missen. Ik kom mijn laatste junioren zaalseizoen zeker weer trainen! Tot volgend jaar :)

TIJN Vaandrager, Pinoke JD1

HI Martijn en Denise,

We hebben de landskampioenschappen gehaald! Super trainers hebben jullie en ook heel leuk! Tot volgend jaar; wellicht met de hele familie;-))

Wouter Palland, MHC Emmen - JD1

Hallo Martijn en Denise,

Ik wil jullie jullie even een compliment maken. Jullie hebben de zaken prima voor elkaar. We moeten een eindje rijden om Wouter mee te kunnen laten doen aan de zaaltrainingen, maar het is het geld absoluut waard. Eerst al de koffie en de manier waarop iedereen ontvangen wordt, maar daarna de training zelf. Wouter heeft het geweldig gevonden en heeft er veel van opgestoken. Wat hij er verder mee doet ligt bij hem, maar ik heb er vertrouwen in dat hij het gaat toepassen. Ook mijn vrouw en ik hebben er veel plezier in gehad. Het is gewoon geweldig als je ziet dat er met zoveel plezier gesport wordt.
Wat mij nu ook opviel was de interactie tussen trainer en groep. De hele groep werd in de uitleg betrokken en de kwaliteit van de uitleg was super. Ik heb wat filmpjes gemaakt van Wouter en met de uitleg van de trainer er bij. Dus dat komt helemaal goed.

Ik zal dit zeker gaan aanbevelen bij anderen. Of dit ook resulteert in meer aanmeldingen bij ons uit de buurt voor de toekomst weet ik niet. De afstand is wel redelijk. In ieder geval hebben jullie met de trainers een groot compliment verdiend. Ik vond dat ik dit toch even moest melden.

Met vriendelijke groeten
Erwin Koetje

Ava Mirzadegan & Emily Snowden, University of Vermont (NCAA Division 1)

We found Martijn through a contact from Emily's former club team, and were immediately impressed by Martijn's willingness to set up a tentative training schedule for a period of 5 weeks, for a goalie and a field player as well. Training with Martijn was probably one of the most influential learning experiences that the both of us have had. Not only did we learn the skills he had set out for us to acquire, but we learned to take a new outlook on life and hockey. Martijn really is one of the best hockey/goalie trainers out there, and made us feel at home despite being halfway around the world.

Sam Lloyd, University of Durham (England)

I trained with Martijn from the 9th till the 12th of August on a 1 to 1 basis at his Drijver Goalie in Amsterdam. Over the three days the training took a total hockey approach, as every area key to being a good goalie was examined, ranging from basic technical principles to ensure a good foundation to more complex saves as well as the psychological approach needed to perform at as high a level as possible. Throughout my training at the Drijver Academy Martijn provided great insights and coaching which I feel have really readied and focussed me for the upcoming national league season. I will definitely continue to seek Martijn’s advice and coaching as I push towards my ultimate goals in hockey.

Sam Lloyd

Thijmen Nijland, MHCHoevelaken, JC1

Dit gehele seizoen genoten van de trainingen bij de academy, op het Kampong terrein. Super veel geleerd en technieken verbeterd en bijgeschaafd. Super trainers, David Harte en Joris. Natuurlijk ook alle gast trainers. Ook al wist ik zo'n niet waar de gasttrainer speelde, maar dan was altijd Martijn er om mij dit zachte in te luisteren. Ben enorm gegroeid in mijn keepers vaardigheden.

Ikzelf, als vader van Thijmen, kan iedereen aanraden om trainingen te volgen bij de drijver academy. Begeleiding is Top. Er moet serieus getraind worden, maar er is ook altijd tijd voor een welgemeend compliment en een dolletje. Het is een unieke mix van alles, wat je niet vaak ergens anders zult aantreffen. Het oog voor iedereen als individu is zeer groot. Daarbij komt ook dat er altijd advies gevraagd kan worden bij Martijn en zijn mensen. Je ontvangt dan een oprecht antwoord.

Janneke Duijzer, MHC Bommelerwaard MD3

Beste Martijn, David, Joris en andere trainers,

In januari ben ik gestart met het trainen bij Martijn bij Kampong. Het was best wel spannend omdat ik toen pas een half jaar aan het keepen was. Ik heb heel veel geleerd en vond het erg leuk om met andere keepers van andere clubs te trainen.

Heel erg bedankt,
Janneke

Hidde Schuringa, HGC JC3

Ik vind het super dat ik al 2 jaar bijna 3 jaar met Drijver Goalie Academy mag trainen.
Ik vind het super hoe gezellig het altijd is en met hoeveel motivatie de trainers training geven.
Ik verheug me altijd op de trainingen en heb veel geleerd.
Ik wil Martijn en alle trainers bedanken voor het afgelopen jaar, het was super. Hopelijk zie ik jullie volgend jaar weer.

Groetjes en fijne zomer Hidde Schuringa

Annabelle, HGC MD2

Dit was mijn eerste veld keeperstraining. Ik vond het heel erg leuk en heb veel geleerd. Volgend jaar doe ik zeker weer mee. Heel erg bedankt voor de leuke en leerzame trainingen.
Groetjes Annabelle

De Goalies , HV Abcoude

Afgelopen zondag was er een unieke keepersclinic op ons waterveld alléén voor dé goalies van HV Abcoude georganiseerd door de Drijver Goalie Academy. Anderhalf uur lang hebben wij ons onderworpen aan allerlei oefeningen waarbij we de deskundige aanwijzingen van Martijn en zijn trainers gretig en dankbaar hebben opgevolgd.

Vanaf het terras was het een mooi gezicht, al die ballen, doelen, speciale materialen en het zichtbare enthousiasme van de keepers en trainers! Zeker voor herhaling vatbaar.

Wies van Wetten, Alecto MA1

Dit was de tweede keer dat ik meedeed met de zaaltraining, het is vooral handig dat je je techniek bijhoudt tijdens de winterstop. Het was heel leuk en leerzaam en ik heb er zeker veel aan gehad. Ik vind het jammer dat ik volgend jaar doorschuif naar de senioren, want dan kan ik hier niet meer aan meedoen.

Diederik Zaaijer, HDM jc2

Toen ik hoorde dat Martijn Drijver een zaal training ging doen, was ik meteen enthousiast. Ik had vorig jaar namelijk training van hem gehad op het veld. Ik vond het vooral leuk omdat je veel aandacht kreeg in plaats van, zoals tijdens een team training, een schietschijf bent.

Groetjes, Diederik

Fien , Alecto MB2

Dit was mijn 2e keer dat ik mee deed met de zaal trainingen. Ook de 2e keer vond ik het geweldig leuk om naar de trainingen te gaan en heb weer nieuwe dingen bij geleerd en ik weet nu ook veel beter wat ik in de zaal moet doen. Het waren afwisselende oefeningen en goede en leuke trainers.

Volgend jaar ga ik zeker weer.

Eline en Dieneke Hes, Pinoke MC3/ MD1

Zowel Eline als Dieneke keken de hele week uit naar de training in de zaal, ze vonden het beiden heel erg leuk, hard werken en heel veel leren, TOP!Ze vonden het ook heel erg leuk dat ze de laatste keren samen in een groepje werden gezet, leuk en leerzaam gaan dus heel goed samen. De enthousiaste en aardige trainers hebben ze (weer)heel veel tips gegeven, waar ze zowel in de zaal als nu weer op het veld heel veel aan hebben. Ze hebben beiden echt een heleboel geleerd.

Ze zijn volgend jaar zeker weer van de partij!

TIJN Vaandrager, Pinoke JD1

Top geregeld! De hoge kwaliteit van Martijn Drijver Academy! goede locatie. Ik vond de zaaltrainingen heel leuk. De trainers vond ik leuk en goed. Ik heb ook veel geleerd, vooral uitkomen bij de corners. Hopelijk tot volgend jaar. Tijn 11 jaar, Pinoke

Cas Akkerman, HDM

Cas is 9 jaar en net begonnen als hockeykeeper. Op de zondagtrainingen in de zaal was hij vaak de enige onder de 12 en kreeg hij oefeningen apart van de anderen. Heel bijzonder dat de trainers het speciaal hem voor zo leuk en leerzaam hebben gemaakt.

Groeten, vader van Cas

Jeroen Kerkmeer, Alecto/JD1

Beste Martijn en trainers,

Onze zoon Jeroen heeft genoten van de 4 keeperstrainingen die hij bij jullie heeft gekregen. Voor het eerst is hij echt goed geïnstrueerd in het keepen in de zaal. Een vak apart blijkt!
Het hoge tempo van en de afwisseling in de oefeningen, de intensieve begeleiding en het enthousiasme van de trainers vormen een supercombinatie om wekelijks naar uit te kijken. Ook als ouders (ondanks de koude in de zaal) telkens weer een plezier om naar te kijken.

Dankjulliewel,

Jolinda Kerkmeer

Isabella Klauwers, AHBC MD1

Het was mijn 2e seizoen in de zaal bij Martijn en het was niet alleen super tof, maar ik heb ook super veel geleerd. We hebben hard getraind en ik ben ook veel sterker en sneller geworden. Eigenlijk was dit mijn beste zaalseizoen tot nu toe, want samen met mijn team zijn we districtskampioen geworden en 4e op het landskampioenschap.