Drijver Goalie Camps bij SportWays

Drijver_kamp_groen_shirt_Sportways.jpg

Meer weten over de SportWays/Drijver Goalie dagkamp in de herfstvakantie?

Voor meer informatie over de SportWays/Drijver dagkampen 2018 klik je op deze link en kom je er alles te weten.

Dag- en weekkampen in de vakanties!

Al meer dan 20 jaar verzorgt Martijn Drijver voor SportWays de Drijver Goalie Camps. Elk jaar in de mei-, zomer en herfstvakantie nemen we tientallen goalies onder handen in o.a. Amsterdam en Antwerpen. Want jij als keeper verdient speciale aandacht.

SportWays is de oudste en meest ervaren organisator van hockeykampen in Nederland en Europa. En speciaal voor keepers zijn er de Goalie Camps, die onder leiding staan van Goalie Guru Martijn Drijver. Op welk niveau je ook speelt, welke leeftijd je ook hebt: Martijn en zijn trainers maken van jou een nog betere goalie!

Goed om te weten

De Drijver/SportWays goalieprogramma's worden elk jaar volledig nieuw geschreven. De clinics zijn gebaseerd op de laatste ontwikkelingen in de tophockeywereld.

Voor keepers én spelers

Heb jij een vriend(in) die veldspeler is? Dan kunnen jullie toch samen op kamp. Veldspelers zijn namelijk ook aanwezig tijdens het kamp. Spelers en goalies slapen, eten en feesten samen, maar overdag volgen jullie een gescheiden trainingsprogramma.

In het Classic Tournament komen alle kwaliteiten weer samen. Tijdens de wedstrijden kunnen zowel keepers als speler hun nieuw geleerde skills in de praktijk brengen.