Volg_ons_op_Facebook.jpgVolg_ons_op_Instagram.jpg

Powered by:

SIMPEL-logo-RGB.jpg

Goalieclinic met Martijn Drijver

20140419_Athenalustrum_9461.jpg

Jij bent als goalie van onschatbare waarde voor je team. Extra training tussendoor is dan natuurlijk heel belangrijk. Een paar keer per jaar geven Martijn en zijn trainers een uitdagende clinic, op diverse clubs in het hele land.

Voor de keeper

Het maakt niet uit op welk niveau je speelt of welke leeftijd je hebt. Tijdens de clinic, die varieert van een paar uur tot een hele dag, leer je de fijne kneepjes van het "goalievak". In een parcours werk je diverse oefeningen af, onder leiding van onze professionele trainers. Natuurlijk nemen we, naast honderden ballen, ook hightech materialen mee. Wat dacht je bijvoorbeeld van reboundborden, ballenkanonnen, Katchet-borden en Crazycatch-netten.

De sfeer tijdens de clinics is altijd top. Er wordt hard gewerkt en zeker ook een hoop lol gemaakt! Kortom, Martijn Drijver en zijn trainers maken van jou een nog betere goalie!

Wil je weten of er binnenkort een clinic is bij jou in de buurt? Neem dan contact met ons op.

Voor de club

Keepers krijgen niet altijd de speciale aandacht die ze verdienen. Krijgen ze die wel? Dan staan ze met meer plezier en vertrouwen in de goal. En dan willen ze volgend seizoen ongetwijfeld doorgaan. Keeper blij, team blij, club blij.

Een mooie manier om uw keepers extra aandacht te geven: een clinic, speciaal voor goalies. De Drijver Goalie Academy helpt u graag bij de organisatie van een keepersclinic. Meer weten? Neem contact op met Martijn Drijver via info@drijvergoalieacademy.com of bel 06 54 32 45 74.